Alle categoriëen

Informatie


Creëer je eigen informatieve pagina

Deze pagina kan informatie bevatten over producten of diensten, maar kan ook gebruikt worden als contactpagina of om je offerteformulier te plaatsen. Je voegt eenvoudig afbeeldingen toe in de editor in je backend.

Je kunt ook jezelf of je bedrijf voorstellen.

Je bent niet gebonden aan het aantal gegeven voorbeeldpagina's (2). Je kunt meer pagina's toevoegen.

Tip: Creëer unieke content
Unieke content (in vergelijking met andere grafische webshops) zorgt ervoor dat de SEO aanzienlijk verbetert en je website hoger rankt in de zoekresultaten van Google. Daardoor vermijd je de zogenaamde duplicate content. Duplicate content wil zeggen dat er op twee webpagina’s exact dezelfde tekst te vinden is. Google kan jouw webpagina door deze dubbele inhoud minder goed indexeren. Google maakt dan een keuze om één van de twee pagina’s hoger te vertonen in de zoekresultaten.
Webshop-eigenaren doen er verstandig aan de tekstspecificaties van een leverancier niet geheel over te nemen. Pas de standaardteksten aan die je krijgt aangeleverd van de leverancier en voeg er desnoods eigen informatie aan toe. Dit is arbeidsintensief, maar wel de moeite waard, omdat je je onderscheidt.

Marketing via Prindustry
SEO tips
Tips zoekmachinemarketing
Tips Google Analytics
Tips e-mailmarketing

Pakketten AdWords en SEO via Prindustry
Er zijn pakketten met AdWords en SEO beschikbaar om in te zetten voor de marketing van jouw webshop. Met een AdWords campagne kun je het aantal bezoekers van je webshop verhogen door met specifieke zoekwoorden een kleiner, maar relevanter publiek te bereiken. Het SEO Local Presence pakket is geschikt voor bedrijven die zich willen positioneren in zoekmachines met hun webshop. Je kunt ook specifieke product- of dienstenpagina’s laten optimaliseren voor meer rendement.
Voor het beste resultaat kies je voor een campagne met beide pakketten, maar je kunt ze onafhankelijk van elkaar inzetten. Bij allebei de pakketten krijg je een analyse, plan van aanpak, monitoring en rapportages. Specialisten gaan voor jou aan de slag om de volledige campagne voor je uit te voeren.
Meer weten over deze pakketten? Mail naar sales@prindustry.nl

 

contact prindustryContactpagina

In het geval van een contactpagina kun je bijvoorbeeld je adres vermelden.

Voorbeeld

Wil je meer informatie, een (vrijblijvende) afspraak of een offerte ontvangen? Contact ons via dit formulier!
Telefonisch zijn wij op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur bereikbaar.

Prindustry
Richard Holkade 22

2033 PZ Haarlem
T: +31 (0)20 822 35 36
E: info@prindustry.nl